ENG

7 Οκτωβρίου 2011

λάρισα_ φεγγάρι στη ρόδα


Στην πανσέληνο του Οκτώβρη το φεγγάρι θα φωτίζει δυνατά τους δρόμους της Λάρισας…. για την ακρίβεια θα δίνει κατευθύνσεις και αποκαλυπτικές πληροφορίες για τις θέσεις δασκάλων και κινηματογραφιστών μες την θεσσαλική πόλη, αλλά και θα οδηγεί τους ποδηλάτες σε άγνωστα σημεία της πόλης τους με σκοπό το παιχνίδι, τα «πολυπόθητα γράμματα» αλλά και την διεκδίκηση/  αναζωογόνηση του χαμένου δημόσιου χώρου. Θυμίζει κάτι?
περισσότερα στην ραδιοφωνική εκπομπή ΙΧ 2, σήμερα στις 17.00 στον Δίκτυο 91.5 FM.


Σε πολλούς χανιώτες σίγουρα. Το φεγγάρι στη ρόδα, λοιπόν, το ποδηλατικό παιχνίδι πόλης που διοργανώνεται από τους ποδηΛάτρεις εδώ και 5 χρόνια στα χανιά, θα λάβει χώρα την προσεχή πανσέληνο 11 10 11  στην πόλη της Λάρισας, μιας και οι εκεί ποδηλάτες (bicyclelarissa.blogspot.com/) έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την διοργάνωση του.

Η Λάρισα είναι η πρώτη πόλη εκτός χανίων που διοργανώνει το παιχνίδι. Οι ποδηΛάτρεις είναι σε επικοινωνία με τους ποδηλάτες της Λάρισας και βοηθούν στα της οργάνωσης, αναμένοντας και τις πρώτες εντυπώσεις απ΄ την εκεί εμπειρία τους. Ενδεχομένως οι 2 πόλεις να παίξουν ταυτόχρονα και το μάιο 2012  (φσρ_5). Οι bicycle@larissa θα μιλήσουν για το φεγγάρι στη ρόδα της πόλης τους στην ραδιοφωνική εκπομπή ΙΧ 2, σήμερα (παρασκευή 06 /10/11) στις 17.00 στον Δίκτυο 91.5 FM.